İZMİR / BORNOVA - Güzelcan Kardeşler Ortaokulu

Güzelcan Kardeşler Ortaokulu

KEMALPAŞA MAH. 7022 SK. NO 1 BORNOVA / İZMİR
Vizyon
Hızla değişen teknoloji ile birlikte iş hayatı kalitesinin ve iş gücünün değiştiği çağımızda daha güzele, daha iyiye, sevgiyle koşan, yorulmayan, güçlüklerle baş etmesini bilen, çağdaş, bilimsel düşünen, tek amacı "DAHA İYİYE ULAŞMAK!" olan öğrenciler yetiştirmek...
Misyon
Bütün öğrencilerin, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilimsel alt yapı ile donatılmış eğitim ortamlarında, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak en üst düzeyde öğrenmelerini sağlamak.
Beyaz bayrak ve Okulum Temiz belgesi
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
KALORİFER
Ulaşım
Bornova,Halkapınar,Evka3 metrosu aktarma belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur.
Servis yoktur.
Kemalpaşa mah. 7022 Sokak No:1 Bornova/İZMİR
8 KM
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda beden eğitimi derslerinin yanında seçmeli spor ve fiziki etkinlikler dersi her kademede verilmektedir. Ayrıca Halk eğitim ile işbirliği yapılarak öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda çeşitli spor dallarında kurslar açılmaktadır. Yabancı öğrencilerin entegrasyonu kapsamında okulumuz yabancı öğrencilerine de destek kursları verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Okul düzeyinde çeşitli bilimsel çalışmalar yürütülmektedir. 2022-2023 Yılında Matematik Olimpiyatı yarışmalarına katılım sağlanmıştır.TEKNOFEST için projeler üretilmiştir. TÜBİTAK ile çeşitli bilimsel projeler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz 2014 yılından bu yana TÜBİTAK projeleri hazırlayıp bu kapsamda hibe almaktadır. 2022-2023 Eğitim öğretim Yılında TEKNOFEST´e 5 proje ile katılmıştır.Yine bu öğretim yılında Erasmus personel hareketliliği akreditasyon başvurusunda bulunmuştur. Doğa öncileri, sıfır atık projeleri çalışmaları devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2015 Yılında Erasmus Okul ortaklığı proje başvurusu yapılmıştır.2023 yılında Erasmus personel hareketliliği proje başvurusu yapılmıştır.